29 huhtikuuta 2011

Cross my heart and hope to die

Moikka!

Tänään on ollu kyl tosi mukava mutta kiireinen päivä. Koulun jälkeen kävin tallilla ainoastaan ratsastamassa koska Sara oli jo varustanu Tellun ja siivonnu karsinat. Tehtiin ponskin kanssa siirtymä harjotuksia ja laukkatyöskentelyä sekä ratsastettiin helpon C:n kouluohjelmaa. Mun kaakki on maailman ihanin. ♥ Tallilta ku päästiin nii lähin heti suihkuun ja vaihdoin vaatetta+meikkasin. Ihana ku ulkona on jo niin kesä että pelkällä t-paidallaki tarkenee. Käytiin zeppeliinissä teettämässä mulle uus kaapin avain hukkuneen tilalle ja sieltä sit ajeltiin ouluun Jaanalle "peli-iltaan". Oon kyllä oikee unelmalapsi ku perjantai iltana istun kiltisti äitin kanssa mummolassa..rok rok. Sain uuden trenssin (NIITÄ ON JO VIIS, VOI HERRANEN AIKA) , t-paidan ja kaks uutta hiusväriä. Yhdentoista aikaan illalla aloin vielä värjätä mun hiuksia ja pidennyksiä ja nyt on joka paikka ihan siinä väriaineessa. Hui ku nää on tummat. Huomenna meen varmaan leikkauttaan tätä tukkaa, pelottaa vaan vähän että tää menee taas pilalle..

kaikki (3)

kaikki

kaikki (2)

Tällänen paita siis. Uus trenssi on valkonen ja aika lyhyehkö. Taaskaan en ehtinyt sitä kuvaamaan mutta huomenna voisin pamauttaa siitä pari kuvaa tänne.

kaikki (9)

kaikki (8)

kaikki (10)

Aurinkolasit - Seppälä
T-paita - "D&G"
Housut - Seppälä
Laukku - Treeltä jostain..
Kengät - Christian Louboutin

kaikki (6)

Löysin myös tuolta mun omista kätköistä pari käyttämätöntä ihanuutta jotka joutuu vielä joitain viikkoja odottelemaan ennenkuin pääsevät käyttöön, voi nyyhky.

kaikki (5)

Ben and Jerry, the only men who truly understand women. ♥

kaikki (4)

kaikki (7)

Kaks pakettia meni siis tota väriä mun tukkaan ja kaiken vaivan lopputuloksena on mustat KÄDET? oh wad, ei tän näin pitäny mennä..

Mutta nyt äkkiä nukkumaan ennenku nukahan tähän näppiksille. Hyvää yötä ♥

Ps sais kyllä kommata useemmin!

4 kommenttia:

 1. ooi sun hiukset näyttää tosi ihanilta tos kokovartalo kuvas !

  VastaaPoista
 2. joo samaaa mieltä ^ ja ihan sairaan upee kuva muutenki :) äkkiä kuvaa sun uusista hiuksista ;)

  VastaaPoista
 3. Sun hiukset olisi kyllä mulle unelma ;__;

  VastaaPoista
 4. Ano 1 // Voi kiitti ♥
  Ano 2 // Kiitti kiitti ♥ Saatte tänää illalla kuvaa ((=
  Huopalahti // Omg,kiitti vaa ♥

  VastaaPoista

:--)