30 huhtikuuta 2011

Too little, too late

Heij!

Hauskaa vappua kaikille ihanille ja vähemmän ihanillekkin! ♥ Itsehän olen bailannut rajusti aamusta iltaan tänään, eli siis en. Kymmenen maissa jaksoin jo herätä ja varasin sit kampaamo ajan itelle varttia vaille yheksi Zeppeliinii. Isi käytti mua sitte sielä ja passikuvissa ja heti ku pääsin kotiin nii lähinki tallille. Ratsastin Tellun ja tunnin jälkeen pesin sen. Reippaana heppatyttönä pesin myös sen varusteet, nyt on urakka sitte alta pois.:) Käväsin suihkussa ja värjäsin Saran tukan ennenku lähtiin Jassulle sen ja Hennan "synttäreille" joita me siis juhlittiin vähän myöhässä. Paikalla oli edellä mainittujen lisäksi myös Jenni. Jaksoin sielä sitte hengata vähä yli kymmenee asti ennenku tulin taas kotiin. Huomenna ois vuorostaan aika aikanen herätys koska lähetään sinne Ouluun tyttöjen kanssa. Ps. Voi että mää rakastan mun tukkaa!♥

Blogi (3)

Blogi (2)

Blogi

Blogi (9)

Henna ja Jenni ♥

Blogi (10)

Blogi (5)

Blogi (4)

Blogi (8)

Saralla oliki jo pitkästi juurikasvua ja muutenki nii kulahtanu tukka että oli aikaki jo värjätä sitä.

Blogi (7)

Tää mun uus otsis näyttää parhaalta sillon ku muut hiukset on kiinni vaikka esim. nutturalla. Näytinki vähän Jenni Vartiaiselta..Hah.

Blogi (11)

Mitä mieltä ootte, onko nää paremmat vai huonommat hiukset ku entiset? Pidennykset ainaki parani ihan älyttömästi ku värjäytin ja laitoin paria eri ihmeainetta latvoihin.

Mekko - H&M
Takki - Seppälä
Sukkikset - H&M
Laukku - Treeltä joku pieni kauppa
Balleriinat - Jaanalta

Heippa,palaillaan huomenna.:)

8 kommenttia:

:--)