28 tammikuuta 2012

Ooooooon onnellinen

Miksiköhän.. hain eilen mun uuden vauvan kotiin! I was so excited. Nyt tuola hyllyssä komeilee canon 500d ja uus teleputki. Oon eilen vaan lukenu noita oppaita ja opetellut aivan perusjuttuja esim muuttamaan aukkoa ja valotusaikaa koska en halua todellakaan kuvata pelkillä automaattiasetuksilla vaan käyttää myös luovakuvauksen tiloja jotta hyödynkin ees jotain mun uudesta kamerasta. Joku kuitenkin kysyy että miks vaihoin entisen poissa vaikka se oli aivan hyvä, no en tiedä!:d Halusin vaa uuen.. Hintaa tolla oli 799e mutta äiti sai jonku verra siitä jotai alennusta nii en tiiä paljo sitte loppujen lopuksi sille jäi hintaa. Seuraavana hankintana tohon ois jalka, isompi muistikortti ja kunnon muotokuva objektiivi niin voisin hetken aikaa olla tyytyväinen.:) Loppuun vielä kuva koko paketista ja pari testikuvaa.

TY MOM N DAD SO MUCH XX! :--)

IMG_0028
IMG_0115
IMG_0196

3 kommenttia:

  1. Miten toi kamera noi paljo makso?? :D ite ostin 550D ja makso 500 ku se oli jossai teknisen synttäritarjouksessa :D en ois kyl maksanu kaheksaasataa missää nimessä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tossa oli mukana teleobjektiiviki että en ois kyl itekkää pelkästä rungosta 800euroa pulittanu. Ja siis toi 800e oli se alkuperäne hinta mut siitä tuli jonku verra alennusta.

      Poista

:--)