27 tammikuuta 2012

Mitä jos tää on hirveä virhe ja rakastun helvetisti. Oikeasti, aivan oikeasti.

Heips.

Ei oo vaihteeks taas oikee asiaa kun kuviakin on niiin vähän. Oon kyl käyny shoppailemassa ja tehny jotain kivoja löytöjä mut en oo ehtiny kuvata niitä. Saan ehkä tällä viikolla uuden kameran, jee :--) Huomenna keskustaan mutka ja muuten viikonlopun suunnitelmat on aivan auki. Mitä te meinaatte?:)

IMG_0810
IMG_0815
IMG_0818
IMG_0821

7 kommenttia:

 1. ei kovin hääppönen koru

  VastaaPoista
 2. Ano// no vitttu makso 5 tonttuu nii shut the hell up bitch?!?!?!?!???+++ ni satana.

  VastaaPoista
 3. Älä viitsi haukkua ja nimitellä muita, se ei anna sinusta kovin asiallista kuvaa. Kyllä 16-vuotiaan pitäisi vähän osata hallita itseään ja kestää kritiikkiä vaikka anonyymit sanoisivatki pahasti. Tuo kommentti ei kyllä ollut edes kovin paha. Pysyi ihan hyvän maun rajoissa.

  Mut tsemppiä sulle, koita jaksaa vaan eteenpäin suruista huolimatta!

  -Nanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni// Hei cmoon? Jos meinaat tuota ylempää kommenttia nii voi herranjumala, toi on täysin vitsillä kirjoitettu. Kannattais varmaa pikkasen miettiä et mitä ottaa tosissaa ja mitä ei :D:Dd

   Poista
 4. En nyt tarkoittanut tällä itseäni, että ottaisin herjaavat kommentit tosissani. Tarkoitin lähinnä sitä, että joku muu voi ottaa ne tosissaan ja saada sinusta pinnallisen ja itsekkään kuvan. Itse olen sen verran kokenut tekstien tulkitsija, että voin lukea rivien välistä, että sinussakin piilee herkkä puoli..

  Pyytäisin vain hieman asiallisempaa käytöstä tuon ikäiseltä nuorelta neidiltä! Tähän tietenkin saan viisastelevan vastauksen "käyttäydyn miten haluun, cmoon!" tmv. Ymmärtänet, että ajan tässä kaikkien yhteistä etua..

  -Nanni

  VastaaPoista
 5. Lueppas nyt itsekin kommenttejasi.. Get A Life

  -Nanni

  VastaaPoista

:--)