21 helmikuuta 2011

It must be love

Hej där!

Ei voi olla totta, ihan mahtavaa. Oon saanu ihan parin päivän aikana kuus uutta lukijaa, ootte iha supereita.:) ♥

Iski just pienoinen paniikki kun huomasin Wilmasta että meillä on keskiviikkona ruotsin koe ja torstaina vuorostaa bilsan eikä mulla oo ees kirjat kotona koska oon tänään pitäny vielä omaa lomaa, sounds great :)..not.

Mulla alkaa melkee olla jo ikävä kouluun ja näkeen kaikkia kavereita. Tänään yksin kotona aika meinas käydä pitkäks joten meikkasin ja laitoin muka hiuksiiki vähä ja otettii Nalan kaa ulkona vähä aikaa kuvia.Nalaa ei oikeestaa koko touhu kiinnostanu ollenkaa.

Sain eilen kaks uutta takkii, btw. Laitan tännekkin kuvat kunhan saan kuvattua ne mun päällä. Oon iha hirvee vaate/tavarahamstraaja. Multa löytyy kaapeista mm täysin käyttämättömiä vaatteita ja myös sellaisia yksilöitä joista roikkuu vielä hintalaput muttakun en voi tulla kaupungilta kotiin ilman ostoksii,hah.

Jospas tälle illalle sais vielä luettua siihen uskonnon räskikokeeseen ja VIHDOINKIN nuo pidennykset päähän ja tietysti täydelliset naiset...:)

muok (1)

Blogiin (2)

Äiti oli ihana ja piristi mua yhtenä sairastelu päivänä parilla uudella lakalla ja korulla.Thanks Mom ♥

muok (4)

muok (3)

muok (2)

Blogiin (4)

Blogiin (3)

Hauskaa maanantai-iltaa murut!♥

6 kommenttia:

 1. Sulla on tosi kiva blogi!:-) edellisen postauksen kynnet oli ihanat!

  http://justmyluckm.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. hei vähä kiva ku oot taas päivitelly kunnolla tätä. tosi kiva blogi, huippuja postauksia :-) näitä lisää ni jaksaa seurata ;) mite ois semmone postaus et lukijat sais kysellä sulta kysymyksii ja sit vastaisit niihi VIDEOLLA? :D tai iha muuten vaa näi? =)

  VastaaPoista
 3. fenna// Joo oon taas kerran koittanu vähä panostaa ja uuet lukijat onki innostanu postaamaan useammin.:) Tietysti saa kysyä jos on kysymistä ja sit ku on tarpeeks lukijoita nii voisin pitää jonku kysymyspostauksen,mut kyllä muutenki tietysti saa kysellä!:))

  VastaaPoista
 4. hei yhdyn fennaan, ois ihan sairaan makee saada sulta videopostaus! =)

  VastaaPoista
 5. -mia-//Oi kiva kuulla :) Lupaan jossai vaihees tehä!

  VastaaPoista

:--)