19 helmikuuta 2011

Catch a case

Holaaa.

..Ja sairastelu jatkuu. :( Tosi voimaton olo lähes koko ajan ja vähän väliä palelee tai puolestaan tuntuu tukahtuvan kuumuuteen (voikohan noin sanoa?) eikä mikään ruoka mee kurkusta alas. Kaikista eniten ärsyttää ku viikonloppu suunnitelmat meni taas pilalle.

Mummo kävi eile ja toi mun kameraan uuden (=ikivanhan) objektiivin koska luulin jo vähä aikaa et mun entinen kitti oli rikki, ei kylläkään ois ollut varmaankaan iso menetys.Mut jee,nyt mulla on kaks objektiivii jos toine sattuu menemää hajalle,hah.

Tänään aamusta oli jo oikeestaa aika ok olo vaikka yöllä kuume nousi melkee 40 joten ku meille tuli vieraita ruotista nii jaksoin jopa pukeutuu ja meikata, voisinkin laittaa tähän loppuun pari päivänasu kuvaa pitkästä aikaa sekä uusista kynsistä joihin oon kerranki tosi tyytyväinen.:)

objektiii

mekko

korvis

kynnet

14 kommenttia:

 1. wauu ihanat kynnet !! miten oot tehny noi? :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitti! Tuo ranskalainen manikyyri on tehty edellisen postauksen manikyyri tarvikkeilla jotka hankin seppälästä ja päälle on vain lisätty kynsitarroja :)

  VastaaPoista
 3. Sait just äsken uuden lukijan, blogis vaikuttaa tosi mielenkiintoselta. Hyiii tuo hakaneula kun teit tuota läväriä, vaikka se sopiikin siulle 8)
  Käy kurkkaamassa myös miun blogi; http://paletteonmyhand.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Rudy rose//Jee! :-D ♥ En oikeestaa laittanu ite tota korua vaa yks kaveri tökkäs neulan läpi, hah. :p Tsekkaan myös sun blogin.(:

  VastaaPoista
 5. Tykkäilen ja paljon sun blogista ! Pitääkin alkaa seuraileen ja alkaa lukijaks! :--)käyppä munkin blogi tsekkaa, jos vaikka kiinnostut !

  - sarppa, http://sarppas.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Sarppa// Ihana kuulla :--)! tsekkaan ton sunki blogin pian :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet! Ja ollaan samassa jamassa, mä olen kanssa kipeänä.

  VastaaPoista
 8. huopalahti// Kiitos! <: Koitappas parantua!

  VastaaPoista
 9. kAUNIS TÄMÄ BLOGI ! kivasti kuvia ja kunnolla tekstiäkin mukana, merkinnät mukavan pitusia. Vitsit, että muuten tykkään tosta bannerista. Tää on kokonaisuutena selkee ja.. naisellienn ? :D

  -LASSUNSLAUFEN

  VastaaPoista
 10. lulreettinen// Voi iso kiitos ihanasta kommentista ja palautteesta! :) huom huom saa liittyä lukijaksi jos nappas <;

  VastaaPoista
 11. ooi sait uuden lukijan, tää blgi on ihana ! :o kuvat selkeit, kiva ulkoasu tekstii ja oot tosi nätti (: käy kurkkaa mun blogii, lukijat on tervettulleita :)

  http://justmylifetinja.blogspot.com/

  VastaaPoista
 12. tinja// Ihana saaha tollasta palautetta,aaa ♥ Kurkkaan myös sun blogis puolelle :)

  VastaaPoista
 13. ihanat kynnet!!

  http://jetaime-blogi-sia.blogspot.com/

  VastaaPoista

:--)