17 helmikuuta 2011

If you had my love

Helou!

Juu se siitä pidemmästä postauksesta sit, heh reipas mä. Eipä mulla oo kyllä mitään asiaakaan ollut joten.. Nytki sairastan kotona ja huomiseksi on pakko kyllä parantua koska meillä on ussan koe enkä halua kokeita rästiin + en jaksa olla kotona (tänäkin) viikonloppuna. Viime viikonloppuna olin vaan kotona ja katottiin Saran kaa Gossipgirliä koko viikonloppu, kävin kylläkin lauantaina shoppailemassa. Täällä on iha järkyttävät pakkaset eikä voi tehä siis yhtää mitää ulkona, voi vaan toivoo että ens viikolla vaikkapa lauhtuis. Hiihtoloma viikolla onneks onki luvattu vähän lämpimämpää, hyvä vaan koska lähetään sillon helsinkiin. Helsingin jälkeen aattelin ottaa joko kielikorun tai madonnan mutten osaa päättää että kumman.. Mutta laitanpa taas pari kuvaa joita mun piti laittaa tänne jo aikasemmin mutta en oo ehtiny ja viimeks ku koitin nii koko kone pimahti,jee!

jotai (3)

Eyeliner - 3.90e? Seppälästä
Hajuvesi - n.6e Seppälästä. En oo mikää halppis hajuvesien kannattaja oikeestaa koska niiden tuoksu ei tunnu kestävän kauan ja yleensäkki nuo seppälän hajuvedet on kaikki aika saman tuoksusii.. Mut aattelin kuitenkin hyödyntää ton seppälän ota 3maksa 2 kosmetiikka tarjouksen ja onhan tää ihan hyvän hajunen, sellanen makee josta tulee mieleen kesä.
Lakat - 3.90e Seppälästä

jotai

jotai (2)

Värjäsin myös mun pidennykset yks päivä jotta nää sopis mun omiin hiuksiin. Tänään äiti sitte "saa" laittaa nuo mulle takasi päähän, voi että mite mulla onkaa ikävä pitkiä hiuksia!

IMG_2988

IMG_2983

Ja uus sormus.. Mitä tykkäätte?:--D

IMG_2968

IMG_2967

Laitoin saran ostamaan mulle ton gg1 kauden ku kakkosen ostin toissa viikolla vissiin. Haluun äkkiä tosta seuraavat tuotantokaudetki mut en yhtää tiiä mistä niitä sais jos ne on ees ilmestyny..:(

IMG_2964

Ja uus aurinkopuuteri koska entinen meni hajalle.. eipä se mitään,tääki meni heti seuraavana päivänä.. Seppälä laatu ♥

Mutta eipäs tässä muuta, lähen paranteleen itteeni ja lukeen uskonnon kokeeseen! Hauskaa viikonloppua mussukat!

5 kommenttia:

  1. Söpö on toi sormus! mulla oli lapsena aina tollasia pinneinä :)

    VastaaPoista
  2. huopalahti// Kiitos :)
    Roosa// Kiitti :) Mä en tiiä mistä toi perhonen oikeesti on ku tein ite ton sormuksen?

    VastaaPoista
  3. Kelpais nuo siun kynnet! :D Omat kun liuskottuu toosi helposti.. :/

    VastaaPoista
  4. Iida ja Sonja// Hihi kiitti x) Mullaki kyl katkeilee tosi helposti kaikki muut paitsi pikkurilli ja peukalo kynnet :--D

    VastaaPoista

:--)