18 marraskuuta 2010

Pidän kii tästä kaikesta, ettei kyyneleet katoa.

Helou!

Mun varmaankin pitäisi hyvinkin olla lukemassa jo Maantiedon kokeeseen mutta on taas vähän kestänyt tää koneella olo. Ainiin ja pitäishän mun tosiaan pari ainettakin kirjoittaa, hohhoijaa.Jotenkin tuntuu kaikki taas TOSI raskaalta ja ei jaksais tehdä koulun jälkeen mitää muuta kuin olla vaan mutta silti pitäisi lähteä ilosena tallille ja kaikkee muuta, ei jaksais enää. :( Tuli yks päivä tosi ikävä kesää ja kaikkia kavereita ku katoin kaikkia vanhoja kuvia ja muutenki on nyt ollu tänään tosi paha mieli kaikesta.. Mutta sitten pari juttua tältä ja viime viikolta. Viikonloppu oli ihan super ku nähtiin Hennan ja Jassun kaa perjantaina Annaa ja Kimiä, jotka kylläkin jäi meille yötä. Lauantaina käytiin sit illalla mummolla ja sunnuntaina käytiin papalla kun oli isänpäivä. Maanantaina pidin omaa lomaa ja nukuin pitkään sekä shoppailin ja keskiviikkona oli tutustuminen OSAO Myllytulliin joka oli ihan jees paikka.

En tiedä vielä yhtään mitä viikonloppuna olis suunnitelmissa, ei oikein innostais mikää. Voisin kyllä lähtee Raaheen näkeen kavereita mut en tiedä haluanko. Ja voitais lähtee Hennan ja Jassun kaa kaupungille, mut en tiedä haluanko sitäkään. Mikä mua vaivaa?



Asua sunnuntailta.



Perjantailta ei oo oikeastaan ainuttakaan järkevää tai käyttökelpolista kuvaa paitsi tämä :--D







Oon onneks suht. pieni niin voin ostaa lastenpuolelta mun vaatteita koska ne on sielä paljon halvempia kuin nuorten-/aikuistenpuolella. Housut: 17.95e/KappAhl





Toppi: 9.95e/KappAhl





Alotin jo eilen lukemaan tuota "katon kokoinen tähtitaivas" ja se vaikutti hyvältä. Toivottavasti saisin jostain näistä kirjoista kirjoitettua sen lukupäiväkirjan kouluun.



Hauskaa loppuviikkoa mussukat!:--)

2 kommenttia:

  1. Oot hyvä bloggaamaan :) sun blogi on kiva :--)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitti! :)♥ Saa toki alkaa seuraamaan jos et seuraa jo!

    VastaaPoista

:--)