18 lokakuuta 2010

Kun mikään ei riitä

HOLA!

Olenpas ollut taas tosi ahkera bloggaaja (not). :--)

Viikonloppu ei tosiaankaa ollu kovinkaa onnistunu. Lauantaina siis aamusta olin äitin ja Saran kaa shoppailemassa,tästä on tullu enemmänki sääntö ku poikkeus. Mukaan lähti taas aika kiitettävästi vaatetta. Otettii sit Anssi kyytii ja lähettii käymää Mummolla syömäs. Illaksi sain kehiteltyä vähän isomman Fightin äitin kaa ja kaikki vaan sen takia ettei mulle mikää riitä,ei koskaa. Oon suoraan sanottuna nii hitonmoinen lellipentu etten osaa arvostaa enää oikee mitää koska oon tottunu saamaan kaiken.

Sunnuntaina ois pitäny lähtä keilaamaa ja syömää mut ei yhtää huvittanu. Kävin sen sijaan ratsastaa maastossa yksin ku muut lähti sinne Ouluun. Mut mun olon sai paremmaks Janette,ku se oli meses ja on niin isoiso ikävä plus sitte katoin Rakkauskirjeitä Julialle joka oli ihana elokuva! Tähä sitä romantiikkaa :---(

Tänään sit oon ollu vaa kotona ku en jaksanu mennä kouluun koska meil ois ollu köksän käytännön koe ja ei hirveenä innosta ton ryhmän kaa.. Ainii, ja oon tosi helpottunu ku mäki vidoin löysin tanssiparin ens kevätjuhlaan, melkeen kaikilla nimittäin on jo pari. Mua kyl kuitenki tosiaan alko ärsyttää ku joku oli käyny kommentoimassa facebookkiin että "Voi m**** raukka ku joutuu tanssiin Miian kaa". Siis tosi lapsellista.. Mite kukaan voi sanoo tollee ihan pokkana tuntematta mua ollenkaa,olettamalla vaa et oon iha hirvee ku joku niin on joskus sanonu? huoh,huomaa kyllä että täällä päin ysiluokkalaisten poikien henkinen ikä on se kymmenen vee. -.-

Kuvia viikonlopun shoppailureissulta ja pari ylimäärästäki photoo:

4 kommenttia:

 1. Hei! voisitko kertoo noista sun pidennyksistä? onks ne clip onit ja mite tilaus onnistu? kauanko meni et tilaus tuli ja paljonko oli postimaksut? ja se tärkein, ootko niihi tyytyväine?
  Kiitos jos viitsit vastata :)

  VastaaPoista
 2. Joo elikkäs,noi pidennykset on Cklip onit. Tilasin noi sellasesta osoitteesta kuin http://www.rapunzelrapunzel.co.uk/ .Muistaakseni meni kaksi arkipäivää eikä tilauksessa pitäisi olla ongelmia jos osaa englantia,sillä hiukset tulivat muistaakseni isosta britanniasta. Postimaksut olivat noin 5-7euroa. Hiuksiin olen kyllä ollut todella tyytyväinen,huomattavasti parempaa laatua kuin esin cybershopin. Huomaa myös että hiuslaatua voit valita kahta erinlaista ja hinta riippuu siitä.(: Mutta suosittelen lämpimästi!

  VastaaPoista
 3. Hups ja sori kirjoitusvirheet!

  VastaaPoista
 4. okei, pitänee joulun tienoilla laittaa ittelleki tilaukseen ! Kiitos vastauksesta :)

  VastaaPoista

:--)