01 elokuuta 2013

Oon niin sairaan onnellinen


En tiiä mistä alkaa kirjottamaan. Sain eilen raahattua suurimman osan kamoista tänne Kouvolaan. Istun yksin kämpillä ja muru on töissä. Löysin pakkasesta piparitaikinaa ja jätskii. Tein kuumaa kaakaota, lakkasin kynnet ja alottelen pian täydelliset naiset maratoonia. Ulkona on pimee, vähän viilee ja syksy on tulossa.

Asiat on niin eri tavalla kuin viime vuona. Kaikki on nyt niin ihanan tasasta ja asiat hyvin. Oon koko ajan onnellinen ja hymyilen jopa sillon ku oon yksin eikä kukaan ees nää. Mun itsetunto on noussut kovasti ja oon oppinut pitämään huolta itestäni ja hoitamaan asioita. Oon ymppäröiny itseni pelkästään ihmisillä joista välitän ja jotka oikeesti välittää musta. Oon järjettömän kiitollinen kaikista rakkaista ihmisitä ja mun perheestä ja siitä että mulla oikeesti on ihmisiä joita kiinostaa ja jotka välittää  ja jotka ei satuta mua. Paras asia mitä pitkiin aikoihin, suorastaan ikuisuuksiin on tapahtunut on Tiia. Mahtavin fiilis ikinä on tietää että on joku joka rakastaa mua mitä ikinä tapahtuukaan ja joka näkee mut niin eri tavalla ku kukaan muu. En tosiaankaan tiedä mitä kirjottaa enään mut piti vaan kertoo vähän kuulumisia ja että kaikki on paremmin kuin hyvin. 

Kiitos rakkaat. 

10 kommenttia:

 1. Ihana miia miss u so much ♥

  VastaaPoista
 2. ihana muru<3 upeeta kuulla et sulla on hyvä olla ja sun itsetunto on parantunut. mulla tulee kauhea iksu ku lähit oulusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakas. <3 Ihana kommentti! Saa nähä kui lopullisesti mut heti ku tuun nii nähään asap. <3

   Poista
 3. kiitos tästä! <3 tuli oikeaan hetkeen.
  Ja kiva kuulla, että sulla menee hyvin :--)

  VastaaPoista
 4. oot ihanaa ! voitko tehä joskus videopostauksen ?:)

  VastaaPoista

:--)