13 heinäkuuta 2012

pari räpsyy maanantailta

Käväsin ottaa muutaman kuvan Alinasta keskustassa kun oottelin kyytiä takasin kotiin. Niin kaunis Alina ja oli vieläpä hyvä ilmaki. Objektiivi pelleili nii meinasin viskata seinään.

IMG_7530
IMG_7534d
IMG_7591

Ainiin ja en oo vieläkään ehtinyt/muistanut näyttää teille kuvia mun kaikista uusista lävistyksistä tai ees siitä tukasta..:--( vois koittaa huomenna vaikkapa postailla niistäki sitte.
6 kommenttia:

 1. Tätä on varmaan kysytty sulta ennenkin, mutta en jaksa alkaa katteleen jokaisen postauksen kommentteja...:D Mikä järkkäri sulla on runkona? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa ei muuten oo kysytty ees kovi montaa kertaa! Mulla on runkona Canon eos 500d :--)

   Poista
 2. Selvä! Itse olen juuri harkitsemassa ensimmäisen järjestelmäkameran ostoa, ja sun kuvissa on melko hyvä jälki. Periaatteessahan enemmän on kuitenkin kiinni objektiiveista (ja kuvaajan taidoista!), mutta olisihan se mukavaa ostaa kerralla hyvä runkokin. Kavereilla on monellaki juuri tuota mallia, mutta ko.:ta ei vissiin ole enää juurikaan myynnissä, vaan vastaava olisi kai se hieman uudempi malli, EOS 600D. :) Hmm, kiitos vastauksesta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep näin on :--) Kitillähän ei oikeestaan yhtään mitään tee jos haluaa vähänkin enemmän tosissaan kuvailla joten sitte panostaa vaikkapa niihin putkiin perus hyvän rungon lisäksi.:) Eipä mitään!

   Poista
 3. millä ohjelmalla muokkaat kuvias? =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähä millä millonki. Koneelta löytyy Gimp, photo filtre ja pari muuta. Joskus käytän jotain netin ihmeellisen maailman ilmaisia satunnaisia muokkausohjelmia.

   Poista

:--)