29 tammikuuta 2012

ISI ARVAA MITÄ MÄ NYT HALUUN part 2

Jepjep tällästä ois kiva saaha. Pienoinen harmi että oon nyt täys p.a. mutta kuumottelis kovasti mielessä ainaki toi uus muotokuvaobu, en vaan tiiä mistä revin siihen rahat. Suurin osa vaatteista on GTstä, Henkkamaukalta, Bokbokista, new lookista jne. nettivaatekaupoista.

Ainiin ja siks tossa on noita hiusvärejä ja pidennyksiä koska heti wanhojen jälkeen mun tuccaan on tulossa muutos!:--)

daddy please (3)
daddy please (4)
daddy please (2)
daddy please
daddy please

18 kommenttia:

 1. et vissii hoksaa et kaikki saa susta aika pinnallisen, lapsellisen ja hemmotellu kuvan ku selität kookoajan semmosta "isi mä haluun.." ym paskaa? tai niih sähän oot kyl aika hemmoteltu kakara, ei siitä pääse mihk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitte saa? Luuletko tosiaa että saan kaiken mitä haluan tai mitä tähän keksin laittaa? Katokku aina ei saa mitä haluaa. Mutta tässäpä sulle ilouutinen: Aijon maksaa seuraavat hankintan itse koska vanhempani maksoivat kalliin kamerani. Toivottavasti se lämmittää pientä mieltäsi <3

   Poista
  2. no sun blogiostosten perusteella oot harvinaisen hemmoteltu kakara. ja voihan sitä kaikkia linnoja ja ferrareja toivoa eikä saa kaikkee mitä haluaa. ja kuinka kauan maksat seuraavat ostoksesi? seuraavan viikon ajan vai?

   Poista
  3. No en kuule tiiä XD nii kaua ku jostai revin rahaa

   Poista
 2. mitä sä teet sun hiuksille, aikas siistejä värejä? (: ja btw toi lorealin meikinpohjustusvoide on ihanaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ylläri :) Joo nii on ku testailin Jansulta sitä!

   Poista
 3. Emmä tajuu näitä anoja ? jos joskus tulee purkamaan sitä tunnetta ku haluaaa jotain (kaikki tytöt haluaa vaatteita + meikkejä yms all the time ainaki suurin osa :DD ) nii heti aletaa iniseen että "oot vitun pinnallinen hemmoteltu huora hanki elämä" yhyyyyyy jotku taitaa olla vaa kateellisia. ps. turha tulla mulle urputtaa ilmasempaha täällä omaa turhautumista teihi anoihi.
  Ps. miia mä meinasin ostaa kerran ton valeen hameen mustalla "vyöllä" H&M:stä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niiiimpä! INDEED. Toi hame on one waysta ja merkiltä Zoey M mut saattaaha henkkamaukalta löytyy samantapasia.:) Minkä hintane se oli siel?:)

   Poista
  2. ÖÖÖÖ en määä muista :D vissiii joku 20-30 € ? PS: PALAUTIN TÄN SITTENKI EN OSANNU ELÄÄ ILMAN XD riipppuvainen...eheii ? ;)

   Poista
 4. mistä noi niittikenkulit?! <3 TAHTOO

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on jeffrey campbellin kengät eli ainaki netistä saa tilattua :--D Haluisin itekki mut nyt ei oikee innosta pulittaa melkee 300dollaria kengistä:)

   Poista
 5. no huhhuhuhu hintaa on ainaski :D

  VastaaPoista
 6. Oi kivoja vaatteita! Mullekkin kelpaisi osa ja taisin tässä huomata samalla, että meillä on samanlainen maku vaatteiden suhteen! :--D

  VastaaPoista
 7. eikös jc't saa jostain noin 158 dollarilla tai jopa halvemmalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa varmaan jos haluaa ja jaksaa metsästää mutta tota mallia en oo löytänyt niin halvalla mistään.

   Poista
 8. o__o hyitoi kirkkotytön mekko siis toi hemulityylinen, etkai tosissaa haluu tollasta?

  VastaaPoista

:--)