13 lokakuuta 2011

As long as you love me

Moi!

Yks onnellinen tyttö tääl moi. Jeij jeij, varattiin eilen daddyn kanssa lentoliput huhtikuun puoleen väliin Lontooseen ja nyt en millään malta odottaa että ois huhtikuu. Toinen hieno juttu myös, saatan päästä ehkä vaihtoon kakkosvuoden alussa jos isi innostuu ideasta, mama on jo ihan mun puolella. Värjäiltiin eilen äitin kanssa mun tukka ja ommeltiin pidennykset päähän kiinni, nyt ne on hiiiiiienot! Mulla ois huomenna ainoastaan filosofiaa joten en ollenkaan jaksa lähteä koululle asti, mulla siis alkoi viikonloppu nyt jo. Liiiiife is good. <3 Ps kullanmurut, jättäkää kommenttia enemmän!

Blogi (4)
Blogi (1)
Blogi (5)
Blogi (6)
Blogi (3)
Blogi (2)

5 kommenttia:

  1. miiiiiia senkin ylinätteröinen isäni<3

    VastaaPoista
  2. mistä noi sun pidennykset on ? =) soppii tosi hyvin, ihanan näköset !

    VastaaPoista
  3. Terhi// Voi sinua <3
    Ano// Kiitti!:) Ne on tilattu britestä muistaakseni :-D

    VastaaPoista
  4. Sun blogin sisältö eli tekstit ja kuvat on aivan fanstastisia, mutta itseäni ainakin häiritsee tämä ulkoasu... Sun blogi on todella leveä, mulla on ihan normaalikokoinen tietokoneen näyttö mutta banneria ei näe kokonaan ellei pienennä kuvaa jolloin tekstit ei näy. Valkoinen tausta + haalea sinertävä tms. fontti tekee lukemisesta vaivalloista ja sekös vasta harmittaakin :( Ennen tätä oli niin helppo lukea kun kaikki oli sopusuhtaista.

    VastaaPoista
  5. Ano// Kiitti palautteest! <: Vaihdoin nyt ton tekstin värin niin joskos se ois vähän parempi mut en pysty kaventamaan tota leveyttä koska silloin noi kuvat ei mahdu siihen enään vaan tulee laidoilta yli.. :) Mutta toivottavasti lukeminen helpottui edes vähän.

    VastaaPoista

:--)