31 heinäkuuta 2011

Wake Me Up When September Ends

Tere!

Käytiin tossa keskiviikkona Kalajoella uimassa ja hakee Anssi Oulaisista kotiin. Torstaina kävin tallilla pitkästä aikaa ja ratsastinki sitte ponia vähäse. Kauhee mite mun talli-innostus on jääny vähälle..: ( Illalla mummo vei mut Ouluun ja käytiin hakemassa mulle Kärkkäiseltä uus obejktiivi vauveli, Tamronin Af70-300mm F/4-5.6 LD 1:2 MACRO (Haha kui pitkä nimi, meniköhä toi ees oikein..) Hintaa tuolla putkellä oli alennuksien jälkeen joku 140e ja mummo sit halus vielä ostaa mulle siihen jonku Uv suojalasin, thnx! Mun entinen 50mm obu taitaa olla muuten hajonnu, onneks mulla on vielä takuuta paljonki jäljel.

Mitäs vielä.. Ainii Perjantaina oli Qstock. Ei ookkaa pitkää aikaa ollu noi villii iltaa, haha. Meno oli tosi hyvä siihe asti ku porukat tuli hakee joskus 12 aikaa yöl. Nähtiin Jansun kanssa paljon kavereit ja sit tutustuttiin myös paljon uusiin ihmisiin.: )

Kauheeta miten mun unirytmi on iha perseelleen, kello on nyt puoli kolme ja heräsin ihan hetki sitten. Ja hirveetä on myös se että pian alkaa koulut vaikka ootanki koulunalkuja ja syksyy nii mihin ihmeeseen kesä on kadonnu jo?


IMG_6638

IMG_6697

IMG_6684

IMG_6610

IMG_6608loo

IMG_6736

IMG_6740

IMG_6781

IMG_6786

IMG_6841

8 kommenttia:

 1. Miksi olet ottanut sen "dislike" -painikkeen pois? Toisaalta, jotkut saattavat painaa sitä aivan tahallaankin ja silti siitä tulee itse bloggaajalle luultavasti ärsyttävä fiilis :(

  VastaaPoista
 2. Roosa// Hehe <3
  Ano// Just siks.:-( Ei oo kivaa ku yli puolet on dislike..

  VastaaPoista
 3. Pistä ees joku "paska" nappi toho nii saa klikkailla sitä

  VastaaPoista
 4. Apua,,,, mistä toi sun paita on? tarviin tollasen naamiaisiin ku esitän yhtä prostituoitua (:

  VastaaPoista
 5. Ano1 // Emmää taija (:
  Ano2 // Eiks oo ihana <3 Tää on Seppälästä, suosittelen sitä kaikille huorille ja huoran mielisille :))

  VastaaPoista
 6. vittu jotku on ilkeitä oikeesti hankkikaa elämä

  VastaaPoista
 7. Ano// Jep,niimpä :( Nooo, tollaset voi vaa ingoorata ja omapa on häpiäsä ku ovat vielä noi lapsia : D

  VastaaPoista

:--)