02 maaliskuuta 2011

You're so fake, Barbie is jealous.

Moikkade!

Melkee viikkoon en taaskaa oo kunnolla päivitelly mut on ollu iha hirveesti tekemistä pennun ja koulun kanssa nii en oo vaa kerenny.. Mut alotetaanpas kertomaan viikonlopusta.

Perjantaina menin raaheen ja illalla oli lukion bileet. Sunnuntaina tulin takasi kotiin ja haettiin uus koiranpentu meille. Oli siis kiva viikonloppu. Maanantaina olin koulussa ja tiistain vuorostaan kotona koska "myöhästyin linkusta" (=En ollu lukenu sen päivän kokeisiin). Äitin kaa tehtii tiistaina yhteishaku kun se tuli töistä. Ekana hakutoiveena mulla oli siis Myllytullin hiusala ja toisena Raahen hiusala kolmantena Oulun suomalainen yhteiskoulu (lukio). Neljänneksi lätkäsin siihe sitten vielä haukiputaan hiusalan ja viidenneksi pikisaaren vaatetusalan. Onko kukaan muu hakemassa noihin samoihin? Nyt jännittää, saispa jo tietää minne pääsee hehe. :)

Tänäänki reippaana menin kouluun ja meinasin myöhästyy linkusta (siis ihan oikeesti). Huomenna on tiedossa uskonnon koe ja perjantaina ruotsin koe joihin on vielä lukematta, että siinähän tää ilta sitte kivasti vierähtääki. Vähän aikaa sitten tulin kotiin ku käytiin äitin kaa zeppeliinis. Mukaan ei oikeestaan juurikaan muuta tärkeetä tarttunu ku uuet aurinkolasit.. Pitäis saaha kyllä vaikka mitä uutta mm. Ne rakennekynnet jotka pian laitan tilaukseen ja uuet pidennykset+kamera ja kännykkä mutta pitäis säästää nyt koska lauantaina lähetään helsinkiin. Enään 2 kouluaamua..♥

Tulipa tekstiä paljon.. Ainii jos kys.henkilöt sattuu lukemaan tätä blogia nii ihan pakko ilmottaa tähän ihan yleisesti että sellaset ihmiset jotka esittää tyhmempää ku ovat (mukaan lukien muut attention whoret) nii on hiton naurettavia.. En kestä :--D

lolo (3)

lolo (2)

lolo (1)

Meijän pikkunen.. ♥ Eli Nellissä siis on n.3/4osaa bordercollieta ja lopusta ei tietoa. Neiti on kotiutunut tosi hyvin ja tulee hienosti juttuun Nalan kanssa.. :)

blogger (3)

blogger (2)

blogger (1)

jennifer-lopez-on-the-floor


http://www.youtube.com/watch?v=b1eIPMLGjM4 ♥


Hauskaa keskiviikkoo kaikille!

2 kommenttia:

:--)