22 maaliskuuta 2011

Sun is up

Hejdå!

Pitäis olla jo lukemassa huomisiin fysiikan kokeisiin mut erehdyin vahingossa lueskelemaan blogeja ja muistin sit et omaaki pitäis vähä päivitellä..:D

Kevät on tääl! Ihana ku aurinko paistaa ja on lämmin, eli ihan pian on myös kesä.. sitä ootellessa. ♥ Mitä suunnitelmia teil on kesäksi? Mulla ei itellä pahemmin oo vielä mitään mutta tarkotus ois saaha kesätöitä ja lähtee Jansun kanssa pariksi viikoksi Tukholmaan! josta tuliki mielee et järjetön ikävä Jansua..

Tänää on ollu aika raskas päivä ja väsyttää ihan hirveenä mut vielä tänään pitäis jaksaa siis lukee siihen fysiikan kokeeseen. Oon tänään mm. ollu koulussa kokonaiset kuus tuntia, ratsastanu pari hevosta ja talutin Toppee. Kenttäki oli iha sulanu ja Tellu on tajunnu että jos jaksaa mennä nätisti nii pääsee nopeemmin talliin eli neitiseni jakso mennä koko tunnin nätisti ja rauhassa. Kauheeta että just ku on saanu sen toimimaa nii se lähteeki multa pois.. enää 4kk yhes. :( Laitan siis sen poissa koska kun amis alkaa nii ei mitenkää riitä aika ja oman hevosen pitäminen on nii älyttömän raskasta (ja kallista).

Mutta kivaa tiistai-iltaa kaikille ihanille! ♥

nää (7)

..lovelove. Pitäis myös muistaa korjata toi kännykän näyttö ja vähä koristella tota takakantta uusiksi.

nää (6)

nää (5)

nää (3)

Lakkasin eilen illalla Saralle, äitille ja itelle kynnet.

nää (1)

nää (8)

nää (2)

Min kära lilla ponny..♥

Eipä tässä tänää muuta,moik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:--)