21 tammikuuta 2011

With you I'm feeling alive

Moikka!

Oho onpa siitä kaua ku oon viimeks kirjotellu tänne, mikä varmaan johtuu siitä ettei oo oikeestaan ollu kauheena asiaa eikä kyllä pahemmin kuviakaan. Mun on ihan pakko panostaa nyt vähän enemmän tähän blogiin koska huomaan että pari lukijaa on lähteny pois..:( Mutta kerronpas tähän vaikka aluks vähän mun kuulumisii.. Kaikki on nyt iha okei koska alko viikonloppu, tosin harmittaa vähän kun ei oo oikee mitää sunnitelmii huomiselle tai sunnuntaille. Tänään oon koulun jälkee käyny reippaana tallilla ja kävin näkemäs Ronjaa pitkästä aikaa,hirmune ikävä :--( ♥ (paria muutaki ois kyl..). Tiistaina kävin koulun jälkeen "shoppailemas" äitin kaa eli Ginassa alennusmyynneissä. Mukaan tarttu pari paitaa ja farkut jotka esittelenki nopeesti tässä seuraavaks..

kengät

Mun uuet rakkaudet,eiks oo ihanat?:--D♥ Kesää odotellessa..

pv

korut

Tän päivän päivänasua ja sen koruja.

kynnet

Eilen innostuin kans pitkästä aikaa lakkaan mun erittäin huonokuntoiset kynnet.. Vetäsin tohon päälle vielä glitter-lakan ja ihan kivatha näist tuli.

nää (4)

Innostuin yks päivä koittaan myös "uutta" meikkityylii. Oon oikeestaa ollu koko viikon aika reipas. :--D Eilen kirjotin ruotsin aineenki (=Eli Anna kirjotti).

nää (2)

Pidin myös mun hiuksii pitkästä aikaa nutturalla.

Ja sitten ostoksii ja muuta:

IMG_2499

IMG_2507

IMG_2506

Ginatricot - 9.90e

IMG_2508

Ginatricot - 0.90e

IMG_2510

Ginatricot - 4.90e

IMG_2504

Ginatricot - 9.90e

IMG_2509

Eipäs tässä oikeestaan muuta.. Huomatkaa että oon oppinu laittamaan isoja kuvia. Ainii ja tein uuden bannerin joka on tosi epätarkan näköinen joten sen kanssa täytyy vielä säätää mutta juu.. Hauskoja viikonloppuja!!:--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:--)