09 marraskuuta 2010

You see, I can be mysel now finally, in fact there's nothing I can't be.

Heissan!

Kauheeta vauhtii menee tää aika .. ihan pian joulu. Mut katsausta vähä edellisee viikkon. Lauantaista sunnuntaihin olin Raahessa näkemäs kavereita, kivaa oli kuten yleensäkin.♥ Viikonloppu ja alkuviikko ollaan maalattu mun uutta huonetta ja muuta taloa, pian alkaakin olla valmista ja kunhan itse oon tyytyväinen lopputulokseen niin saatte kuviakin, nyt saatte vaan pari. Ihana kun on satanut lunta niin oon ainaki ite vähä iloisempi ja ratsastuskelit on parantunut huomattavasti. Ainiin ja eilen oli koulukuvaukset, toivottavasti mun kuvat onnistui hyvin. Mitäs teille ihanille kuuluu?:)

Mulla ois huomenna ohjelmassa tutustuminen Pudasjärven hevoskouluun ja sielä meneekin koko päivä, toivottavasti saan kuvattua edes jonkun verran. Mulla oikeestaan alkaa olla jo aika stressi että mihinkäs kouluun mä sit ysin jälkeen haluisinkaa, kun ois niin paljon kaikkia kivoja aloja jotka mua kiinnostais.. Muutenki ahistaa nyt pari juttua mutta onneks mul on ees ihania ystäviä! :--) ♥

Kuvia viime viikolta ja tän viikon alusta:
s


Ps, Jee uus lukija! ♥

3 kommenttia:

  1. Aivan i-h-a-n-a toi tapetti! Tommosenko maalaat?=) ihan superkiva mun mielestä (:

    VastaaPoista
  2. Anonyymi// Mäki tykkään tosta tapetista oikeestaa tosi paljon :--D Muut seinät jää harmahtaviksi ja sit yhellä seinällä on toi tapetti.:)

    Anonyymi// Heh onhan tuo,en oo ite tehny ku en osaa x)

    VastaaPoista

:--)