28 lokakuuta 2010

I don't know who you think I am

Heipsa!

Vätystää mut pitäis tästä pian lähtee tallille liikuttelemaan poni,ennen sitä kuitenki pikapostausta kehiin! Eilen siis lähettii ajamaan Haaparantaan kaheksan aikaan ja kotona oltii illalla neljältä. Mukaan tarttu uskomattoman vähän tavaraa,ihme kyllä. Ikeasta ostin itelleni omaan huoneeseen uusia tuikkukuppeja ja pussilakanat ja Ginatricosta ostin pari sormusta ja rannekorun,oon iha rakastunu siihen toiseen sormukseen! ♥ Ku ajettiin kotia päin nii oli kyl käydä aika huonosti,sillä ihan yhtäkkii kaks hirvee vaa juoksi siit tien läpi. Onneks huomattii ne tarpeeks ajois. Tänään ois pitäny kengittäjän sit vihdoin tulla mut siirty vissii lauantaille seki. Illalla vois kehitellä jotai menoa ku on ollu vähä hiljasta nyt. Onneks tytsyt tulee huomenna Helsingistä ja viimeistää sunnuntaina sit nähään!:--)

Ei yhtää oikeestaa huvittais tälläsillä ilmoilla lähtee polkee tallille saati sit ratsastaa, mut tätähä tää hevosen omistamine on. Tellun pitämine on kyl tosi raskasta ja työläästä sekä kallista mut kuitenki sen arvosta ku on oppinu tosi paljon ja nii.. Näillä näkymin ylläpito jatkuu nyt joulukuusta eteen päin,sitte on jo vuosi yhteistä aikaa takana. :)

IKEA - n.13eurooGinatricot - 9.90eGinatricot - 11.95eGinatricot - 4.95e

H&M - 19.95e

Näiden lisäks sit tietysti ostettii kauheesti limukkaa ja karkkii ku se on kuitenki aikas paljon halvempaa ruotsin puolel. Huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:--)