20 lokakuuta 2011

Whatever it takes

Moikkis!

Yay, huomenna syysloma! Oon sairastellu tän päivän enkä varmaan vielä huomennakaan mee kouluun etten sairastu ennen lomaa. Lomaksi en oo suunnitellut oikeen mitään paitsi shoppailemaan täytyy nyt kyllä päästä kun tyhjensin vaatekaapista kaikki vaatteet joista en enää tykkää oikeestaan. Sunnuntaina siis oltiin sielä Hukassa Jansun kanssa joogaamas, solkussa ja kävästiin salilla ja ihan lopuksi syömässä vielä. Tiistaina mulla oli ratsastustunti ja meil oli koulutunti + menin Elarilla, ihana poni! Keskiviikkokin oli muuten ihan jees paitsi että oli cooper ja inhoon juoksemista varmaa eniten tässä maailmassa. Paska kunto, huh? Aattelin pistää tässä joku päivä netistä pari vaatetta tilaukseen ja jansullekkin laitoin ostoslistaa mukaan ku se lähti takas kiinaan, toivottavasti sillä ihanalla on kiva loma! <3 Jokos teillä on syysloma takana tai mitäs suunnitelmia teillä ois syyslomalle?:)

nää
nää (3)
nää (2)
nää (1)

Vähän köyhöhkö kuvasaldo kun ei oo ollut oikeen mitään inspistä kuvaamiseen, mutta jos en jo mainunnut (tai vaikka minitsinkin niin vielä kerran..): oon niin rakastunu mun uuteen lisäsalamaan! <3
Ps. Meijän Nelli on ehkä maailman söpösin! Datasin tänää meijän sohvalla niin se höpö tuli siihe sohvalle ja katto silleesti pää vinos ja sit viel änkes sillee siihe vieree, aww! Sit lähin ylös nii se seuras perässä.. se on oppinu kiipeilee portaat, apua..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

:--)