22 toukokuuta 2011

Äiti älä pelkää kyllä pidän itsestä huolen, ja laulan pappadaduda pa duda dapa.

Moiks!

Mulla on kauheen väsynyt olo ja tekis mieli mennä vaan nukkumaan, mutta en voi koska pitää ensin blogata ja sit pitäis lähtee lukee vielä huomisiin Fysiikan kokeisiin. Viikonloppu on kyllä menny taas ihan super nopeeta! Perjantaina koulun jälkeen kävin huoltamassa kynnet. Ilta eui näyttänyt kovinkaan valoisalta ku kaikki (paisti mä) oli juhlimassa jotain syystä tai toisesta. Onneks sain kuin sainkin sitten itellekki hankittua seuraa loppu illaksi.

Lauantaina käytiin äitin kanssa kaupungilla etsimässä mulle juhlamekkoa, syömässä ja kiertämässä pari kirppistä. Käytiin sitten mutka kotona syömässä+hakemassa Sara ja lähettii uudestaan Ouluun elokuviin. Käytiin siis kattoon iltanäytöksessä Pirates of the carribean 4. Tykkäsin tosi paljon tosta, paljon enemmän oikeestaan ku edellisistä osista. Tänään oon nukkunu pitkään ja käyny ratsastamassa Tellun. Koko päivän on ollu iha mahava ilma niin käväsin lenkilläki med Leenu ja Katie.:)

Ens viikko koulussa on onneksi aika rento eikä tarvi stressata enää mistään. Maanantaina mulla on joku koulutus sekä fy-koe ja tiistaina on myös koe. Keskiviikkona koulu loppuu mulla jo n. 12 ja torstaina kello viis aamulla lähetään luokkaretkelle Helsinkiin!♥ Pitää siis koittaa postata vielä ainakin kerran ennen torstaita.:)


Blogiin (6)

Blogiin (7)

Blogiin (5)

Kävin siis huoltamassa noita kynsiä koska viime viikolla lähti kaksi kynttä ja nyt laitettiin ne siis paikoilleen ja lyhenneltiin noita muitakin.

Mutta niitä ostoksia:

Blogiin (8)

Blogiin (9)

Blogiin (11)

Blogiin

Vaaleanpunainen neule - 2.5e (Gina tricot)
Takki - 5e (H&M)

Blogiin (3)

Blogiin (2)

Mulla on näiden kahden mekon kanssa pikkuinen ongelma.. En nimittäin tiedä kumman mekon laitan ysien juhlaan/päättäreihin. Luonnonvaalean mekko on Fiorellasta ja hintaa sillä oli n.30e, samppanjan värinen mekko on oma tekemäni. Jos palauttaisin fiorellaan tuon mekon saisin shoppailurahaa Helsinkiä varten 30e mutta en tiedä mitä teen.. Mitä mieltä te ootte? Kumpi mekoista on parempi?

blogi (2)

blogi (5)

blogi (3)blogi

blogi (4)

10 kommenttia:

  1. Omatekemäsi parempi :)

    VastaaPoista
  2. Ano// Sen mää vissiin laitanki..:)

    VastaaPoista
  3. tuo ite tehty on hienompi! ite en osais tehä tollasta :)

    VastaaPoista
  4. Eikä, rakastan noita sun kynsiäs.. himottais itteeniki käyä laitattaa rakennekynnet. :(

    VastaaPoista
  5. Roosa// Hah, ei kannata! Otan tänään iteltä loputki irti ku nää on lähteny pois nii helposti.-.-

    VastaaPoista
  6. Kielioppi ja yhdyssanat ois hyvä osata :)) aika valkone tää sun blogis.. väriä kaipais. tuo takki on kiva ja toi huiviki mut ne ei sovi oikee yhtee :)

    VastaaPoista
  7. Ano// Kirjoitan blogia omaksi ilokseni joten en jaksa täällä välittää moisesta. Haluan blogin olevan myös yksinkertainen ja omannäköiseni, kiitos silti kommentista.

    VastaaPoista
  8. ootko tosissas et toi ginan vaaleenpunanen neule makso 2.50 e ? oulussa ainaki tollanen makso yli 20 e... ? kiva blogi :) jään seurailee

    VastaaPoista
  9. Ano// Joo, mut toi on kirpparilta.(: Oli kuitenkin lähes käyttämätön mutta nii..:--)

    VastaaPoista

:--)